ויברטור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/04/2014 | 17:15 | מאת: סמדר

שלום רב, אני בת 45 נשואה + שני ילדים. חייה בזוגיות טובה עם אהבה וכבוד הדדי. בעלי הציע לי שנוסיף צעצוע למיטה וטוען שוויברטור יכול להוסיף לי הנאה רבה. טוב לי, אני נהינת כיום אך איני מתנגדת לתוספת שתענג אותי. איני יודעת למה לצפות מהמכשיר הזה שלטענתו יכול לגרום לסיפוק פנימי וחיצוני. אשמח לשמוע דעות לפני ההחלטה.

20/04/2014 | 14:16 | מאת: רוני

כל שינוי בהרגלי המיטה יכול להביא להתחדשות ולגירוי נוסף. בכל מקרה במידה ולא יהיה נעים עצרי.

סמדר שלום, אל משחקי מין כדאי להתייחס כשמם- כאל משחק. לכולנו בחיים ובמין יש משחקים שאנחנו יותר אוהבים ויש כאלה שפחות ויש כאלה שאנחנו מנסים.. וכאלה שבשום פנים ואופן לא נרצה לנסות. כמשחק צריך להתייחס לכך בקלות.. מדובר בעניין של העדפה. בעלך הציע ויברטור ואת אינך מכירה ויודעת, אולי שווה לבדוק, יש הרבה סוגים של ויברטורים, קטנים, גדולים, מחומרים וצורות שונות. תוכלי לבדוק זאת באינטרנט, תוכלי לבקר יחד עם בעלך בחנות סקס ולבדוק את הויברטורים השונים.. כבר אז אולי תחושי מה את מעדיפה לנסות ואם בכלל את מעדיפה. יתכן ותחליטי שאת מעדיפה שלא להכניס ויברטור למיטתך ויתכן שמחליטי לנסות. גם אם תחליטי לנסות , את יכולה להחליט להתייחס אליו כאל " תבלין" ולא כאל ה" מנה העיקרית" שהוא הסקס הקיים ממנו את נהנית לדברייך היום.וגם אם תנסי פעם אחת, זה לא מחייב אותך תמיד. בכל מקרה, אל תעשי מה שלא תחושי איתו נח. בידקי וחושי מה מתאים ונכון לך והכי חשובה כאן מעבר להקשבה לעצמך, גם התקשורת עם בעלך ושיתופו בתחושותייך או מסקנותייך. מאחלת לך הצלחה ומיניות טובה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות