סקס עם תחתון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/04/2014 | 14:06 | מאת: שמעון

היי , קיימתי סקס יבש עם תחתון תוך כדי חיכוך באיבר מין של הבחורה. היא היתה בלי תחתון. אני פוחד שחלק מהזרע יצא מהתחתון לכיוון איבר המין שלה. כי התחתון לא לגמרי אטום. אני חושב שהייתה חדירה קטנה אך לא עמוקה. יש לציין שהבחורה בתולה. האם יש מצב שזה יגרום להריון?

20/04/2014 | 14:17 | מאת: רוני

סיכוי 0

שמעון שלום, לא נשמע לי שחברתך יכלה להיכנס כך להריון, אך אם אתם מודאגים מומלץ לחשוב אולי על אמצעי מניעה, כמו גלולות או קונדום, אפילו אם אין יחסי מין מלאים עדיין, על מנת למנוע מתחים דומים בעתיד. ממליצה אולי שחברתך תתייעץ עם רופא נשים בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות