ביקיני כן חזיה ותחתונים לא

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/07/2018 | 18:39 | מאת: מאור

היי אני בן 20 ויש לי חברה ראשונה בת 18 ואנחנו ביחד כמה שבועות בינתיים אנחנו רק מתנשקים ונוגעים אחד בשני מעל בגדים. אני לא לוחץ עליה לכיוון של מין אבל כן הייתי רוצה לראות אותה ערומה או לפחות עם תחתונים וחזיה אבל היא לא כלכך מסכימה לזה ואני לא לוחץ עליה יותר מידי. בחודש האחרון היינו 2 פעמים בים ואהיא לבשה בגד ים שני חלקים שממש הבליט את השדיים שלה. בפעם השניה כשהיינו במים התחבקנו צמוד ומזמזתי לה את הישבן וגם נגעתי לה בחזה והיא ממש שיתפה פעולה אפילו באיזה שלב הרגשתי שאני כמעט גומר אז התרחקתי ממנה קצת. העניין הוא שציפיתי שעכשיו היא תסכים להשאר עם חזיה ותחתונים אבל היא עדיין לא מסכימה. אני לא כלכך מבין מה ההבדל בין ביקיני לבגדים תחתונים, הבטחתי לה שאני רוצה ללטף אותה כמו בים אבל זה לא עזר. זה בגל שהיא לא סומכת עלי ? אני קצת מבולבל ממה שהיה בים לעומת זה כשאנחנו בבית

שלום לך זה נשעמע שיש לך ולחברתך קשר יפה ודברים מתפתחים בו בטבעיות. אתם מאד צעירים וחברתך רק בת 18, זו התנסות ראשונה לשניכם בקשר והכל מאד חדש ולא מוכר. חברתך מקשיבה לעצמה ולמה נכון לה מבחינת מגע וקרבה ומאפשרת זאת כשמתאים לה. מציעה לך לכבד את המקום בו נמצאת ולא ללחוץ עליה להאיץ או לעשות משהו שהיא עדיין לא מוכנה אליו. מבינה את הלהיטות שלך, אך גם אם תחכה קצת , דברים יקרו בקצב הטבעי שלהם בטבעיות ואולי אפילו יותר בכיף. לחץ יוצר התרחקות, תסכול ולעיתים כעס. אז מציעה להפסיק איתו ופשוט לזרום עם הקשר ועם ההתפתחות הטבעית של הדברים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות