זיקפה חלשה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/03/2014 | 15:29 | מאת: דימה

אני שותה גאבאפנטין 800מיג ורסיטל 20מייג וחצי כדור כלונקס לשינה ! ביגלל כאבי מיפרק הלסת ! אני בן 29 הזיקפה שלי חלשה ! ובאמצעה הסקס נופל אחרי כמה דקות אני נוראה מותרד ומפוחד אני נשוי ! ואין לי משיכה כלל ! זה אפ פעם לא קרה לי זה מיתמשך הרבה חודשים ! מה עושים תודה

דימה שלום, אתה מתאר מספר בעיות בו זמנית. מצד אחד אתה מדבר על קשיי זיקפה, ומצד שני אתה מדבר על חוסר משיכה. אלו שני דברים שונים. יכולה להיות זיקפה בלי משיכה ויכולה להיות משיכה בלי זיקפה. אני מבינה ממך שאתה נשוי ומרגיש שמשהו שם לא עובד בזוגיות ובמיניות, אתה באמת נשמע מאוד מבולבל ואולי לחוץ.נראה לי נכון לעשות קצת סדר. כמה זמן אתה נשוי? מה מצבך הבריאותי בכלל? אולי שווה לבדוק עם הרופא אם לתרופות שאתה לוקח יש השפעה על הזיקפה? או אם יש מחלות כרוניות שמשפיעות על הזיקפה? דבר אחר הוא לבדוק האם אתה נמשך בכלל לאשתך ומה קורה בזוגיות שלך? אתה מתאר גם תחושות של פחד.. שגם אותן שווה לבדוק. בכל מקרה נשמע שאתה צריך ללכת קודם כל לרופא לבירור ולאחר מכן אולי לאיש מקצוע כמו פסיכולוג או מטפל מיני מוסמך כדי לעשות סדר ולבדוק את הדברים. ורק אחרי שתזהה מה מקור הבעיות תוכל להתחיל לפתור אותן. מאחלת לך חג שמח אפרת מנור www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות