מודאגת מאוד, המחזור מאחר לי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/07/2018 | 20:33 | מאת: מודאגת

אני וחבר שלי דתיים בני 20, אנחנו עושים סקס "יבש"- הוא מוצץ לי, אני לו, ולפעמים הוא מענג אותי על הדגדגן עם הבולבול שלו. אני מקבלת מחזור קבוע כבר המון שנים והחודש הזה המחזור עדיין לא הגיע. עברו כבר 4 ימים מהיום שאני מקבלת מחזור בדר"כ. עשיתי בדיקת הריון בלילה (היה כתוב שצריך לעשות בבוקר אבל לא יכלתי) והתוצאה הייתה שלילית. למה המחזור שלי מאחר ? תודה !!

שלום לך מציעה להתייעץ בנושא עם רופא נשים בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות