בעלי לא עומד לו מה עושים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/06/2018 | 13:24 | מאת: שיר

אנחנו נשואים כבר 16 שנה עברנו הרבה מתח בשנה האחרונה כמעט גם גירושים יש לציין שאני מאוד משתדלת לשים דברים מגרים וגם לגרות הבעייה שכבר בחודש האחרון כבר מס פעמים שאנחנו בייחד עומד לו פתאום נכנסים אין נגמר לא עומד יש לו הרגלי שתייה יכול לשתות בערב כוסית ויסקי בירה גם בשבתות האם משפיע מה עושים זה ממש מציאות לא פשוטה

שלום שיר, ראי תשובתי הקודמת אליך . בעקרון הייתי מציעה שבעלך יפנה לרופא משפחה, כדי לראות אם הכל כשורה אצלו פיזית. במידה והכל כשורה, יתכן ויש סיבות נפשיות או אחרות כמו משבר מסויים שעבר, עומס בחיין או משהו אחר שמשפיעים על תפקודו. יתכן והשתיה המרובה גם היא חלק די נכבד בעניין. ראי תשובתי המפורטת קודם. כאן במידה ותצטרכי עוד סיוע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות