כאבים באיבר מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2014 | 19:58 | מאת: אנונימית

הייי אשמח לעזרה. תמיד היה לי כאבים בקיום יחסים ומגע ישיר באיבר... גם כשאני עם עצמי.. עכשיו אחרי ששכבתי עם מישהו שמתי לב לחתיכת עודף עוד בפתח הנרתיק.. היא כןאבת במגע.. עזרה?

שלום לך, כאבים באיבר המין מכל סוג שהוא מעידים על משהו לא תקין ולכן ממליצה לך בחם ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית על מנת להיבדק ולראות מה הבעיה. חבל שסתם תמשיכי לסבול. במידה ויש לך שאלות נוספות מוזמנת לכתוב לי אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות