כדורי לויטרה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/03/2014 | 18:22 | מאת: רוני

שלום, אני בן 56 ונעזר בכדורי ויאגרה בגלל קושי בתפקוד מיני. לאחרונה אני מתקשה להגיע לפורקן. אני מאונן במשך יום שלם, כמובן עם הפסקות ולא מגיע לפורקן. אני מרגיש כאב פיזי ותסכול. השתמשתי בלויטרה פעם אחת. חוויתי להט רב ואף אקסטזה שהתבטאה במעט אגרסיביות כלפי אשתי. האם סימנים אלה מאפיינים את הכדור הזה?

שלום לך, אתה מדבר על סימפטומים של כאב וקשיים בהגעה לפורקן, בראש ובראשונה מציעה לך להיבדק פיזית אצל אורולוג כדי לבדוק אם הכל תקין. במידה והכל תקין פיזית, יתכן וישנם דברים שמטרידים אותך רגשית ששווה לבדוק אצל מטפל מיני מוסמך במספר שיחות. אולי עברת משבר כלשהוא ביחסים? אולי יש דברים אחרים שמציקים לך ששווה לבדוק ולהתייחס אליהם? מה שבטוח עד שלא תדע מה הבעיה, לא נכון להניח שלויטרה היא התשובה. שווה לבדוק ולאבחן קודם מה מציק או מטריד פיזית או נפשית ואז לחשוב על פתרונות אשמח לסייע בהמשך במידה ויהיו עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות