יחסי מין בעיתיים בהתחלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/05/2018 | 20:35 | מאת: ללי

שלום! נשואים מזה כחצי שנה, דתיים, ללא ניסיון מיני קודם. יש לנו קושי סביב קיום יחסי מין. בעלי טוען שאני זו אמורה להתחיל לגרות ולפתות אותו, מבקש ממנו לרקוד לפניו ולעשות כל מיני דברים שיגרו אותו, ומשם הוא זה שיגרה איתו ונמשיך לקיום האקט עצמו. הוא מבקש ממני לעשות את הדברים הללו ולצערי אין לי שום חשק לזה ופשוט מעדיפה כבר לא לעשות בכלל. אני סבורה שהוא זה שאמור להתחיל, ללטף, לנשק ולגרום לי להרגיש אהובה ונחשקת לרצות לגרות גם אותו ומשם נמשיך לאקט. הוויכוח ביננו יוצר הרבה מתחת סביב קיום היחסים, אוירה טעונה ויוצא שלפעמים פשוט מוותרים על קיום היחסים והולכים לישון באווירה עכורה.

שלום לכם, מצבכם לא פשוט. נשמע שכל אחד מכם מבוצר בדעתו. אבל בעיקר הקושי הוא חוסר הידע וחוסר הנסיון שלכם והקושי בתקשורת ובדיבור על כך ובהסכמה על מה בעצם נכון לשניכם. לכל אחד יש צרכים אחרים מיניים ורגשיים וכל עוד לא תגיעו לעמק השווה תחושו תסכול מתמשך. ממליצה לכם על מספר שיחות של טיפול מיני זוגי שיתן לכם מעט ידע על הנושא ויאפשר לכם ללמוד טכניקות של תקשורת מינית וישפר את האווירה הטעונה בבית. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות