יחסי מין אנאליים בפעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/05/2018 | 16:47 | מאת: נועה

מה היא הצנוחה העדיפה לפעם ראשונה ליחסי מין אנאליים? אני קצת חוששת מהחדירה ורוצה לדעת מהי התנוחה הכי חלקה ונעימה? כמובן שנשתמש בחומר סיכה.

שלום לך בתור התחלה זה משהו שצריך להעשות בהדרגה. אולי מגע אצבעות עם סיכוך קודם בפי הטבעת, להיות רגועים ולהרגיש שהגוף והשרירים רפויים. ורק אחר כך לנסות אבל מאד בהדרגה. מומלץ להתחיל עם החדרת אצבע ואחר כך שתי אצבעות ורק אחר כך לנסות. עם סיכוך כמובן, מומלץ סיליקון נוזלי. אם השריר מכווץ ומאד כואב פשוט להפסיק, לא לעשות זאת בכח וכל הזמן להקשיב לגוף. שזה הדבר הכי חשוב , להקשיב לתחושותייך ולא לעשות זאת בכח בשלב ראשון. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות