שאלות בנושא סקס קצרות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/05/2018 | 01:16 | מאת: יוני

1)כשאישה אומרת שהיא רטובה מה הכוונה? 2)דוגי סטייל זה תנוחה שבה דוחפים לנרתיק מאחורה את הפין או לפי הטבעת? 3)מה זה שוע? 4)כשאישה גומרת זה בא לידי ביטוי בהשפרצה? בהשתנה?

שלום לך כשאישה אומרת שהיא " רטובה" היא באה להעיד על מצב בו יש עליה בחשק.. עם העליה בחשק אצל האישה הנרתיק מפריש נוזל שמאפשר חדירה. " דוגי סטייל" זו תנוחה שמדמה מצב בו נשענים על שתי הידיים ושתי הרגלים (כמו מצב עמידה של כלב) מדובר על תנוחה של חדירה לנרתיק. כשאישה מגיעה לאורגזמה זה בטח לא בא לידי ביטוי בהשתנה. זה בא לידי ביטוי בתחושותיה ולא תמיד עם תגובה פיזית. מצב של שפיכה נשית(השפרצה) קורה לעיתים בליווי אורגזמה ולעיתים גם בלי קשר לאורגזמה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות