מבקשת עזרה למצב מסויים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/05/2018 | 10:26 | מאת: מירה

שואה 4 שנים באהבה גדולה. לפני מס' חודשים לא יכולנו לקיים יחסי מין רגילים אז בשלב מסויים הצעתי לבעלי (לפצות אותו על אי נוחות) מין אורלי דבר שלא עשינו בכלל. על אף אי הנוחות שלי (יש לו איבר מאוד גדול וטיפות הזרע שיוצאים לו תוך כדי). הדבר מאוד מצא חן בעיניו ונכון להיום אפילו שכבר ניתן לקיים יחסים רגילים הוא מעוניין גם באורלי. אני כרגע מעדיפה ללא אולם הוא דורש. סה"כ אנו חיים בהרמוניה מלאה והוא מספק אותי בכל מה שאני מעוניינת, ובאמת הוא מאהב נפלא. תוך כדי מציצות הוא מרגיש שאני נגעלת ומוציאה את האיבר מהפה ועושה לו ביד אבל הוא מתחנן שאמשיך בפה. איני רוצה לסרב לו בתוקף מצד אחד אולם מצד שני הייתי מעוניינת להפסיק עם זה. מה לעשות? חשבתי אולי לעבור במקום לאנאלי דבר שעשינו מספר מפעמים בלבד ולא היה לי כייף במיוחד בגלל הגודל. מה לעשות? לא רוצה להכנס איתו לעימות כי הוא בעל מקסים וכייף לי איתו.

שלום לך, נשמע מדברייך שאת מאד מרצה ביחסי המין עם בעלך וזאת רק מתוך חשש לא להיכנס איתו לעימות. אז את עושה דברים שאת פחות אוהבת כמו מין אוראלי ועכשיו מין אנאלי... ואיפה ההנאה שלך? ואיפה מה שאת מעדיפה? ורצונך? אני חושבת שאם הקשר ביניכם כל כך טוב כמו שאת מתארת, הוא מקסים לדברייך וכיף לך איתו.. חשוב שתדברי איתו על מה את באמת צריכה ומרגישה. אני בטוחה שאם הוא ידע שמשהו קשה לך,מגעיל או כואב.. הוא יבין ויתחשב. את לא יכולה להתעלם מעצמך.. ומתחושותייך. את גם לא צריכה להגיד זאת בצורה שתיצור ריב. את יכולה להגיד את הדברים בצורה של שיתוף ובבקשה שיתחשב בך וברצונותייך וקשייך. לגמרי מותר לך. וחשוב שגם את תהני... ובכלל חשוב ששניכם תהנו יחדיו, גם את וגם הוא ולא רק אחד מכם. . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות