מבקש עזרה דחוף ירדתי למישהו גרון עמוק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/05/2018 | 18:56 | מאת: מרגיש חלש

נפגשתי עם מישהו לפני כמה שעות. ירדתי לו גרון עמוק והיה לו זין ענק בערך 23 עבה. בצלחתי להכניס הכל מספר פעמים והמשכנו למרות שהיה לי בחילה. עכשיו יש לי סחרחורת ובחילות ואני מרגיש חלש מאוד. האם יש סיכון כלשהו שאני צריך ללכת לרופא או שזה יעבור לבד? זה בחילה וסחרחורת ממש חזקה ומרגיש מאוד חלש. האם יכלתי לפצוע את עצמי בגרון? או לחטוף זיהום כלשהו?

שלום לך, נשמע שבפעילות המינית הזו פחות הקשבת לגופך ולתגובות שלו. במידה והרגשת שהיא גורמת לך למצוקה גופנית או לבחילה או סחרחורות נכון היה לשתף בכך את הפרטנר שלך או להפסיק לרגע.. במידה ואתה עדיין לא מרגיש טוב נכון ללכת לרופא להיבדק ולקבל תשובות ואם אתה מודאג לגבי מחלות מין או זיהום רצוי שתפנה לבדיקות במרפאת לוינסקי, שם ניתן לבצע בדיקות ולקבל יעץ אנונימי. מאחלת לך שתרגיש טוב במהרה בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות