חוסר חשק מיני בנישואים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/05/2018 | 16:19 | מאת: מורן

אני נשואה באושר מזה שש שנים ויש לנו ילד בן שנתיים. לפני שהכרתי את בעלי הייתי בחורה מאוד מינית, מאוד פתוחה בראש ואוהבת הרפתקאות. מאז שאני עם בעלי כמובן התבייתתי ונרגעתי אבל לצערי אפשר לומר שפשוט דעכתי. בעלי מעולם לא היה אדם מיני במיוחד וזה הפריע לי והערתי לו על זה הרבה אבל עם הזמן פשוט התייאשתי. מה שקורה זה שמאז שהילד נולד אנחנו יכולים לא לשכב ממש חודשים! שילוב של עבודה, הטיפול בתינוק, העייפות וההרגל של החוסר בסקס ממש הרגו לנו את חיי המין! אני מאוד מתוסכלת ממנו ובעיקר מעצמי שפשוט חלק ממני מת! אני שומעת מחברות איך הבעלים שלהן כל הזמן בעניין וזה מעציב אותי שבעלי לא כזה... אין כאן עניין של בגידות בוודאות, בעלי הוא איש בית ומשפחה ומעולם לא נתן לי סיבה לחשוד בו שהוא לא נאמן. וגם אני כמובן לא מעוניינת לבגוד, ויותר עצוב מזה- גם לא מעוניינת לשכב עם אף אחד באופן כללי, פשוט אין חשק! מישהי עברה תקופה כזאת ויכולה לייעץ לי מניסיון ולתת לי תקווה שאפשר לשנות?... תודה מראש!

שלום לך את חווה מספר דברים, החל מהפערים בינך לבי בעלך שהיו עוד לפני לידת הילד תחושה שלך שבגלל שהוא פחות מיני ממך, דעכת ודעך לך החשק. בנוסף לכך, התיישבה על זה אחרי הלידה, העייפות, העומס והשחיקה שהם אופייניים לכל זוג בשלב הראשוני של לידת ילד חדש למשפחה. אך השילוב של כל זה והעובדה שזה נמשך כל כך הרבה זמן יצרו אצל תחושה גדולה של תסכול ותחושה שחלק מעצמך מת. יתכן אולי גם שהירידה בחשק קשורה לירידה במצב רוחך וזה גם יכול להיות גורם נוסף. מה שאני יכולה להציע לך, זה לפנות לטיפול מיני אישי וזוגי. בראש ובראשונה להבין את תסכולייך ולראות איך את יכולה להתמודד איתם ולאחר מכן טיפול שיצרף את בן זוגך ויאפשר לכם לשוחח על הדברים ולראות מה הקושי של כל אחד ואיך ניתן לשנות זאת. אשמח לסייע . מוזמנת לפנות אלי גם למייל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות