א-מיניות בחיים זוגיים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

26/04/2018 | 08:48 | מאת: יעלי

שלום אנחנו זוג בני 40 פלוס. תמיד נושא המין היה אישו בינינו ולא היתה התאמה. לי היה יותר חשק התשוקה מבעלי. בשנים האחרונות, הילדים קצת גדלו וזה התחיל להפריע לי יותר ויותר. לאחרונה התחלתי לקרוא ונראה לי שהוא נמצא על הטווח של א-מיניות. פשוט לא מעניין אותו כמעט. שאלתי היא - האם יש מה לעשות עם זה? האם טיפול ו/או נטילת הורמונים מסוימים יכולים לשנות משהו? מרגיש לי שזה יכול להרוס לנו את הנישואים, כי אני מסרבת יותר לחיות חיים נטולי תשוקה. זה אומר אותי תודה, יעלי

שלום לך איני יודעת מה מצבו של בעלך ומה רמת החשק שלו אך כן מאד ברור לי הפער ביניכם. אם את מרגישה מתוסכלת מכך זה משהו שנכון שתדברי עליו איתו. במידה וקשה לך לדבר איתו לבד אולי נכון לפנות לטיפול זוגי מיני שמטפל מקצועי יסייע לבדוק על מה יושב הקושי וינסה לעזור לכם ללמד לגשר בין הפערים ביניכם על מנת שתלמדו לחיות איתם בשלום. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות