זקפה במצבים מסוימים.........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2018 | 12:02 | מאת: ח

שלום הכרתי לא מזמן גבר בן 44, יש לו זקפה באוראלי ובאנלי(לטענתו), כשאני מבצעת אוראלי , עומד לו ואיך שהוא נכנס אליי בתנוחה מיסיונרית נופל לו, כבר מספר פעמים,מה הסיבה? ייתכן שהוא בהכחשה והוא בכלל נמשך לגברים?

שלום לך אני לא יכולה לדעת עד הסוף מה הבעיה כי איני מכירה אותו ואת התנהגותו המינית אך לפי מה שאת מספרת , נשמע שאין לו בעיה פיזית כי הוא מצליח להגיע לזיקפה. הבעיה מתחילה לפני חדירה ולכן זה נשמע אולי כמו חרדת ביצוע.. לדברייך זה גם קשר חדש,אז בכלל יכול להיות שחשוב לו להרשים אותך ודווקא בגלל ההתרגשות והחרדה נופלת לו הזיקפה. מה שהייתי מציעה, זה להרגע ולהרגיע... לא לשים דגש בשלב זה על החדירה אלא יותר על הפעילות שלפני כמו מין אוראלי למשל, משחק מקדים... לא להיכנס למקום של הכרח " לבצע", אני רוצה לקוות שעם הזמן והבטחון שלו בקשר איתך החרדה שלו תיפחת והבעיה תיפתר. במידה והבעיה תמשיך תמיד ניתן לפנות למטפל מיני מוסמך ליעוץ,, או גם לכאן לפורום שלנו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות