נקודות אדומות בלוע הגרון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/03/2018 | 21:19 | מאת: ל

עשיתי בדיקת איידס שיצאה שלילית אבל הופיעו לי נקודות בלוע הגרון מעין שלפוחיות קטנות אדומות לא כואבות בלי קושי בבליעה חוץ משיעולים קלים לפרקים עם כאבי גרון קלים שנמשכו יומיים והפסיקו עכשיו בעיקר נזלת וטשטוש קל בראייה הנקודות מעידות על הדבקה באיידס?

שלום לך אם אתה מודאג מציעה לקבוע תור במרפאת לוינסקי לטיפול ומניעה במחלות מין. ניתן גם להתייעץ אנונימית. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות