מין-הרפס באיברי המין הנשי.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/03/2018 | 12:04 | מאת: שרון

נהיה לי על גבי הדגדגן מן פצע לבן שהוא שורף ומגרד. הלכתי למוקד של מכבי ובדק אותי רופא נשים שאיבחן זאת כהרפס. הוא נתן לי כדורים בשם Acyclo-V 400 כדור אחד בוקר צהריים וערב. כמה זמן עד שזה יעלם וייפסקו הכאבים? תודה מראש.

שלום לך איני רופאה, אך מציעה לך להתייעץ עם מוקד המתנדבים של מרפאת לוינסקי לטיפול ומניעה של מחלות מין. תוכלי גם להתייעץ שם באנונימיות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות