יש סיכוי להריון..........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/03/2018 | 08:20 | מאת: יש סיכוי להריון

אחרי שאני שוכבת עם בעלי הוא גומר בפנים ואני הולכת אחרי זה לשירותים לעשות פיפי...האם יש סיכוי שאני אכנס להריון או כול הזרע יוצא החוצה עם הפיפי?

שלום לך ברגע שיש חדירה והגבר גומר בתוך הנרתיק יש זיכוי להריון. נכון להשתמש באמצעי מניעה , גלולות או קנדום. השתנה לאחר קיום יחסי מין היא חד משמעית לא אמצעי מניעה ולא מונעת כניסה להריון. מציעה לגשת לרופא נשים לקבלת אמצעי מניעה מתאים על מנת למנוע חרדה דומה בעתיד. בברכה אפרת מור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות