חוסר רגישות בפין עקב אוננות עם בוקסר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/02/2018 | 21:22 | מאת: אסי

כבר תקופה מאוד ארוכה שאני מאונן כשאני לובש בוקסר. ככה יש חיכוך מוגבר אבל זה יצר לי בעיה שיש לי חוסר רגישות בפין. קשה לי מאוד להגיע לזקפה בעת יחסי מין או אוננות ללא חיכוך כזה. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? לשים קרם כל יום או משהו?

שלום לך כמו הרבה דברים בסקס מדובר בהתנהגות מינית ובהרגלי התנהגות נרכשים. גם באוננות, התרגלת לצורה מסויימת של אוננות, שבעבר אולי נהנת ממנה, אך כיום לדבריך אין לך רגישות באיבר המין ולכן היא כבר לא יעילה עבורך. הפתרון לבעיה זו הוא שינוי ההרגל.. אם בעבר אוננת עם בוקסר, אז לנסות לאונן ללא בוקסר, אם בעבר אוננת ללא סיכוך אז לנסות לאונן עם סיכוך והחשוב ביותר הוא הריכוז בתחושה, כי אם אתה מאונן ולא חשוב באיזו צורה וראשך עסוק במחשבות אחרות ולא מרוכז בעצם התחושה בפין, אז לא משנה באיזו דרך תבחר לאונן, עדיין התחושה תהיה מופחתת. מאחלת הצלחה בהמשך ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אני כאן בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות