יחסי מין - גייז

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/03/2014 | 23:41 | מאת: איתי

שלום, אני מעוניין לעשות סקס עם ידיד שלי. ואני מעוניין להיות פסיבי, אני רוצה להתאמן לפני הסקס ולבדוק איך אני אגיב במין אנאלי. איך אני יכול לבצע את זה בהדרגתיות והאם יש סכנה בסקס מהסוג הזה.

שלום לך, בעקרון יחסי מין אנאליים לא גורמים נזק. לפני שניגשים למין אנאלי יש לנקוט במספר אמצעי זהירות: ראשית, יש להשתמש בהרבה חומר סיכה, שכן הרירית של פי הטבעת עדינה יותר ולא מייצרת חומר סיכה טבעי לעומת רירית הנרתיק למשל. מומלץ להחדיר אצבע אחת ואם נכנסת בקלות שתי אצבעות (כמובן יש לשים לב שהציפורניים גזורות ונקיות. ). הפין יכול לחדור לפי הטבעת רק אם קודם נכנסו לשם שתי אצבעות בנועם ובבטחה. החדירה צריכה להיות עדינה מאד ואיטית ויש להקפיד על שימוש בקונדום. אם יש כאבים מפסיקים מיד. רירית פי הטבעת אינה עבה ועל כן חשופה יותר לקרעים וחתכים. אלו אינם נרפאים במהירות משום שהצואה שעוברת שם מובילה חיידקים. מין אנאלי עלול להחמיר בעיה של טחורים ולכן כדאי לשקול בזהירות פעילות זו אם יש לך טחורים. במידה ותפעל לפי עצות אלו, ניתן להרגע ואפילו להנות. מאחלת לך מיניות בריאה ומהנה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות