התלבטות בנוגע לטיול לחו״ל למכוני עיסוי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/02/2018 | 18:53 | מאת: איתי

הסיפור הוא די ארוך אני אשתדל לקצר אותו. בגיל 23 איבדתי את הבתולים עם בחורה יפהפיה שהכרתי באינטרנט. זה קרה בזכות מטפלת פסיכולוגית שעזרה לי המון והייתי אצלה קרוב לשנתיים. הטיפול הופסק לפני כמה חודשים כיוון שהייתה לי משיכה מינית מאוד חזקה אליה. אני זקוק למגע של אישה. אני כמה חודשים לא הייתי בקשר עם מישהי. חבר הציע לי לטוס איתו לפראג למכוני עיסוי חוקיים כמובן. הייתי במכון דומה בטיול בחול לפני שנה והיה ממש כיף. למרות שהיו לי רגשות חרטא. המפגש עם היצאנית היה קצת מוזר אבל מאוד מכבד. לא קיימנו יחסי מין ולא נתתי לה למצוץ כי זה משפיל בעיניי. אז היא רק הביאה לי ביד. עכשיו אני ממש מתלבט אם לטוס איתו כי אני ממש זקוק למגע מיני. שמעתי את השידור של פותקאסט שהתארחת לפני שנה ומשהו. הפסיכולוגית שלי ידעה מכל הסיפור על היצאניות והיא הגיבה לזה בצורה כזו שהיא אמרה שאם זה עושה לי רע לא ללכת אבל אם זה בסדר מבחינתי אז אין בעיה. זקוק לעזרה בדחיפות!!!

שלום לך אני שומעת ממך רעב מאד גדול למגע ולקשר.אתה מחפש אותו אצל יצאניות.. שם המגע מכני ומאד טכני ללא קשר רגשי או אינטימיות.. האם זה מה שאתה צריך ונכון לך? או שחשוב לך להיות בקשר אינטימי או מתמשך שיהיה בו גם מגע וגם רגש? אם הקושי שלך הוא ביצירת קשר עם נשים , בעיני זה הדבר שאתה צריך לעבוד עליו קודם כל.. ולא ללכת לפתרון הקל של יצאניות או מכוני עיסוי... שיתנו לך פתרון חד פעמי וחלקי לקושי שלך. בסופו של דבר אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות וזו החלטה לך. אך חשוב עם עצמך מה באמת נכון לך.. ומה יגרום לך להרגיש טוב עם עצמך לאורך זמן.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות