יחסיים אוראלים ביני לבין בת הזוג שלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/12/2017 | 12:14 | מאת: עיליי

אני ובת הזוג שלי קיימנו יחסים אוראלים היא הראשונה וכאשר הורדתי את הקונדום כנראה נוצר מגע איתו ולכן שטפתי ידיים וניגבתי ולאחר מכן היד חדרה לגוף כעבור כרבע שעה האם קיים סיכוי להריון?

שלום לך הריון יכול להיווצר רק כשזרע חודר נרתיק האישה. במקרה שלך, גם רחצת ידיים וגם לא היה מגע של זרע או כניסה שלו לנרתיק. לא רואה כאן סיבה לדאגה. אם אתם רוצים למנוע דאגות בעתיד, שווה אולי שבת זוגך תלך לרופא נשים ותחשבו על אמצעי מניעה נוספים כמו גלולות למשל בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com.

מנהל פורום מין ומיניות