אני מתחרמן מזה שאני מחרמן אנשים אחרים האם זה מוזר?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/03/2014 | 22:01 | מאת: דני

רוב הפעמים שאני מאונן, זה מזה שאני מדמיין שאנשים אחרים מתחרמנים ממני בפרט נשים, ולכן אני נוהג ללבוש בגדים צמודים וקצרים כדי לחרמן אנשים אחרים, וכשאני בבית אני מאונן על זה. האם זה דבר מוזר ואני צריך לשנות את ההרגל הזה? חשוב לציין שלא יוצא לי לעשות ממש סקס עם אנשים אחרים רק מאונן בחדר בבית. שאלה נוספת, האם ויברטור או משהו אחר יכול להגביר לי משמעותית את ההנאה בזמן האוננות?

שלום לך, מדליק אותך שאנשים אחרים נמשכים אליך או אל הבגדים אתה לובש. אולי אתה מרגיש סקסי ומושך יותר ואז מרגיש מיני והדבר מעלה אצלך את החשק? אנשים נדלקים מכל מיני דברים. כל עוד אתה לא עושה משהו לא חוקי או פוגע במישהו אחר, אין בכך כל בעיה. זו מין פנטזיה וכיון שעדיין לא יצא לך לעשות סקס עם אנשים אחרים עדיים, כך אתה אולי מכניס אנשים אחרים לחוויה המינית שלך, באמצעות פנטזיה זו. אין בכך כל דבר מוזר, ואם זה משהו שעושה לך טוב, אין בכך כל בעיה. לגבי הנאה בזמן האוננות, לכל אחד יש את צורת האוננות המועדפת עלי ואני מניחה שזה עניין של ניסוי וטעיה. בדוק עם עצמך את הנושא ואת ההעדפות שלך, מניחה שכך תגיע לתשובה הנכונה ביותר עבורך. מאחלת לך חג שמח אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות