איבר מין גדול וארוך החדירה לנרתיק קצר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/12/2017 | 21:47 | מאת: דן

היי יש לי שאלה :) אם נגיד לאישה עש נרתיק צר והיא מקיימת יחסי מין עם גבר שאיבר מינו עבה אז בסופו של דבר הנרתיק שלה מתרחב וכך היא פחות כואבת, אך אם לגבר יש איבר מין ארוך ולאישה למשל נרתיק קצר, מה קורה במצב כזה? כי הבנתי שאישה יכולה להתרגל גם לאיבר מין ארוך אבל מה קורה פיזית?

שלום לך, בעקרון איבר המין של האישה או הנרתיק הוא שריר טבעתי שמתרחב ומתכווץ ויכול להגיע עד לגודלו של ראש של תינוק. לעיתים לאישה יש חרדות מקיום יחסי מין ואז ישנו כיווץ בלתי רצוני של השריר הטבעתי בפתח הנרתיק ואז החדירה יכולה לכאוב. לימוד כיצד להרפות אותו באמצעות נשימות או פיזיותרפיה רצפת אגן וטיפול מיני נפשי בחרדות יכול לעזור כאן. מניחה שאם ישנו קושי כזה שלגבר איבר מין ארוך ולאישה נרתיק קצר, והקשר חשוב לשניהם ניתן לחשוב ולנסות כל מיני תנוחות שבהם ירגישו נח או שהכי תתאמנה לשניהם לקיום יחסי מין. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות