פין לא עומד בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/11/2017 | 13:58 | מאת: אלמוני

היי בן 34 בריא בדרך כלל פתאום שמתי לב שלא עומד לי בזמן קיום יחסי מין עם אחרים (אני הומו אני מדבר על זה כשאני מוצץ נניח ) אלא רק אם אני מאונן לעצמי וגם אז זה נופל אחרי שאני מפסיק. אין לי מושג מה קרה. יכול להיות שזה נובע כתוצאה משימוש תכוף בפופרס (כאלו המח שלי התרגל להתרגש רק עם פופרס?), או איזה עוד סיבה יכולה להיות ? מה עושים? אני בלחץ זה לא נעים שאני עם מישהו והוא חושב שאני לא נמשך אליו כי לא עומד לי תודה פניתי לפורום אורולוגיה ואמרו לי לפנות לכאן

שלום לך אני לא יכולה לדעת, במידה ואתה בריא והכל אצלך תקין פיזית, זה משהו שצריך לבדוק לעומק כי אולי מדובר בסימפטום פיזי של משהו רגשי. מחשבה שעלתה לי שאולי סף הגירוי שלך עלה(אולי עקב צפיה מרובה בפורנו, או עליה ברמת הריגושים בסקס) ואולי דברים שהדליקו אותך בעבר וגרמו לזיקפה ספונטנית מחייבים יתר מאמץ ומגע או אוננות תוך כדי. אולי משהו בתגובה המינית השתנה. במידה ותרצה לבדוק זאת יותר לעומק תמיד תוכל לפנות למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמך. אשמח לסייע במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות