מתוסכל כשאני כבר מרגיש שאני רוצה לא עומד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/11/2017 | 11:37 | מאת: אייל

שלום אני בן 53 מתפקד מיני אני יוצא לדיטים וכשאני מתחיל יחסי מין עם הבת זוג הכל עומד הכל טוב לאחר שבועיים עד חודש אני מתחיל לדחות אותה פתאום לא בא לי שתיגע בי לא אוהב להתנשק מרגיש לי סליחה מראש גועל ומתרחק יש לציין כשהקשר מתחיל אני מרגיש לא שלם אבל אני רוצה להיות שם בגלל שהיא בחורה טובה רצינית ואני מחפש רצינית אך לא מתחבר.. בימים אלו הכרתי בחורה ואני מרגיש אותה אני מאוד אוהב את הגוף שלה ונימשך אך לא מרגיש מיניות ולא עומד עשינו את זה פעמיים הפעם הראשונה עמד קצת נפל מהר אבל גם היא לא בדיוק הייתה שם אז הבנתי אולי זה בא משם בפעם השנייה לא עמד לי בכלל אבל יש לי את העונג כן לגעת להתנשק לנשק אוהב להסתכל על הגוף שלה משהו כן מתחבר לי ומאוד שלם בחיבור ביני לבינה היא קיבלה את זה קשה שלא עמד לי אני מרגיש משיכה מינית והתפתחות רגשית לא רוצה לאבד אותה.. אתן עוד רקע על דברים שהיו במהלך השיחות בנינו היא סיפרה לי שהיה לה חבר שניהל רומן עם עוד אחת ומאוווד נפגע אני לא מרגיש שהיא מקרינה את זה עלי.. היה לי מקרה עם בחורה אחרת שבעלה היה אימפוטנט וגם לא עמד לי והרגשתי לחץ ומבטים שאלתי מטפלת מינית ואמרה שהלחץ שלה משפיע עלייך כי אני עובד עם רגש וכל דבר יכול להשפיע אמרתי לבת היא שחררה את הלחץ וזה השתפר אבל כאן במערכת הזו אני לא מרגיש שום מבטים של לחץ או הרגשה שהיא בלחץ אשמח להבין מהיכן זה מגיע תודה מראש והאם זה ניתן לטיפול? לא רוצה לאבד אותה

שלום לך לפי מה שאני שומעת מדבריך, הקושי המיני וחוסר המשיכה בקשרים שהיו לך, הם רק התוצאה והסיבה לכך עמוקה יותר. לפחות כך אני מניחה. יתכן שאתה חושש מקרבה ואינטימיות או שפשוט יש לך חרדת ביצוע. אולי דווקא כשאתה נמצא ממול בחורה שאתה מעוניין בה, אין לך זיקפה. בעיני זה משהו פנימי שלך שקורה לך בקשרים מול בחורות שצריך לבדוק. נכון לדעתי שתגיע למספר שיחות של יעוץ מיני אצל מטפל מיני מוסמך כדי לבדוק את הדברים לעומק. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות