איך משתפים בן זוג בסטיה מינית?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/11/2017 | 00:13 | מאת: מיה

אפרת שלום, אני בת 24, פעילה מינית מגיל 18. אני לא מצליחה לגמור מחדירה רגילה וזה מאוד מתסכל אותי וגם את בני הזוג עימם קיימתי יחסים. הדרך היחידה שלי לגמור היא רק עם יורדים לי במשך זמן רב. דבר שני גיליתי שאני מאוד אוהבת שמכים אותי בעת קיום יחסים. אני חווה תשוקה, גירוי, עוררות מינית, התרגשות (you name it) מספאנקים חזקים ברמה שהטוסיק שלי נהיה אדום עם סימנים וגם מסטירות לחי קלות. אני מעלה את הנושא כי טרם פתחתי את הנושא עם בן הזוג הנוכחי. אני פשוט לא יודעת עדיין לצפות את התגובה שלו ופוחדת כי הוא יירתע. אני מנסה לרמוז לו באמצעות הנחת היד שלו על הטוסיק שלי אבל זה לא הובן. מה את מציעה לי?

05/11/2017 | 21:33 | מאת: אחד שמבין

היי, רוב הנשים אוהבות פנטזיה של שליטה, סקס קצת כוחני. זה בסדר גמור ולגיטימי שזה מגרה אותך. תשתפי את בן הזוג שלך בפנטזיות שלך אני בטוח שהוא יתמוך בך ויגישם אותם ברגע שהוא יגישם לך אותם את תחווי אורגזמה עצומה. בהצלחה

שלום לך הרבה אנשים מתביישים בפנטזיה שלהם או נבוכים ממנה. אך כדי להגיע לסקס אינטימי ומעורר שלוחץ על הנקודות שבאמת מדליקות אותנו אנחנו צריכים לשתף את בני הזוג שלנו בפנטזיות שלנו. הפנטזיות הן דבר טבעי ולגיטימי ומותר לכולנו לדמיין ולפנטז כל מה שנרצה. גם מבחינת פעילות מינית , אין כל בעיה אם הפעילות המינית מקובלת ומוסכמת על שני בני הזוג אם את חוששת מאיך לעשות זאת ואיך בין הזוג יקבל זאת את אולי יכולה לעשות זאת בהדרגה ולהתחיל מלספר לו שאת רוצה לשלב ספנקים קלים ביחסי המין שלכם כי זה מדליק אותך ולהסביר לו איך... תראי מה תגובתו ואיך הוא מגיב לכך ואז מניחה שתרגישי נח לשתף יותר ויותר. אולי יהיה לך קל יותר אם זה יהיה הדדי ותבקשי ממנו לספר לך מה הפנטזיות שלו ומי יודע? אולי תגלי שיש לכם פנטזיות דומות או משלימות? בקיצור אל תתביישי והכי מומלץ לשתף בכך את בן זוגך, זה רק יעשיר את הפתיחות המינית והאינטימית ביניכם. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות