אמצעי מניעה נוסף לנוברינג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/02/2014 | 11:04 | מאת: א

אני מתחילה להשתמש בנוברינג במקום גלולות. אני מתחילה עם הנוברינג בשבוע הבא, עם סיום חפיסת הגלולות שלי. קראתי באינטרנט שבחודש הראשון יש לקחת אמצעי מניעה נוסף לנוברינג כדי להבטיח מניעת הריון. האם זה נכון? אציין שהרופאה לא אמרה לי על זה דבר כשהמליצה לי לעבור לנוברינג. אנחנו זוג דתי שלא משתמשים בקונדום, באיזה אמצעי עליי להשתמש? ואם לא אצליח להשיג מרשם לאמצעי נוסף(הרופאה בחול) האם זה קריטי? תודה.

שלום לך, מציעה לך להתייעץ עם רופא נשים בנושא. מאחלת לך יום טוב אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות