ממני יוצא נוזל לבן בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/10/2017 | 13:43 | מאת: אפרת

כשאני וחבר שלי שוכבים במהלך הסקס יוצא ממני נוזל לבן בכמויות גדולות.(לפעמים יותר ממנו כשהו גומר ). זה קורה בחדירה וגם כשהוא מכניס אצבעות. בדרך כלל אנחנו עושים סקס מוגן ונבדקתי לפני כמה חודשים והכול בסדר. זה לא היה מדאיג אותי אם זה היה קצת . אבל זה הרבה ולפעמים לא נעים לי מזה. למה זה קורה ?

שלום לך במהלך הגירוי עם העליה בתגובה המינית של הגוף והעוררות, נוצר סיכוך בנרתיק וזה כפי הנראה הנוזל הלבן שאת מדברת עליו. מעניין לשמוע מה לא נעים לך? עצם יציאת הנוזל? התחושה כשהוא מופרש? או אולי את חשה בושה מתגובותיו המיניות של גופך? בעקרון חשוב שתדעי כי זה נשמע כמו תגובה גופנית בריאה. במידה ואת מוטרדת אנא התייעצי עם רופא הנשים שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות