שאלה חשובה מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/06/2017 | 22:28 | מאת: מלכה

שלום רב יש לי מספר שאלות 1-האם בעת התפתחות הדגדגן טרם הווסת או עם קבלת הווסת הראשון האורגזמה היא חזקה מאוד ואחכ דועכת? 2-האם אורגזמה מאוננות שונה מאורגזמה בידי הכנס פין לפות בשעת יחסי מין אמיתיים? 3- אם אני בשנות 20 לחיי....זוכרת שבעת היותי קטנה בת 12 13 כל פעם שטיפסתי על חבל או על עמודים סולמות וכו היתי פשוט נצמדת לחבל מרוב תענוג של איזה רבע שעה ולא ממשיכה לטפס-כיום מבינה שזו אורגזמה. אני עדין בתולה...אבל באוננות לא מצליחה לחוות כלל אורגזמה. האם אחווה אותה?האם באוננות לא מרגישים כמו יחסי מין אמיתיים? יותר מכל רוצה לשאול האם חלילה טיפוס מאסיבי על חבל...או סולם-יכל להרוס משהו בדגדגן או באורגמות? יש לצין שמיד אחרי קבלת הווסת הפסקתי להרגיש כל אלו.בגיל1 3 או 12.זה נעלם.חשבתי שדובר בשעת התפתחות האיברים היתי מרגישה אורגזמה בכל מצב שבו מקרבת הישבן למשהו ונהניתי מאוד.כיום זה נעלם. שנית-האם קרום בתולין יכול להקרע ללא יחסי מין רק מאוננות עם דחיפת 2 אצבעות פנימה?במידה ולא יורד דם לא נקרע? תודה רבה מלכה

מלכה שלום 1.האורגזמה לא קשורה לגיל או לקבלת הווסת. היא מושפעת אמנם מגורמים רבים כמו היכולת להרגיש בנוח עם גופנו ומיניותנו ועם היכולת " לשחרר" את עצמנו.. אבל כעקרון האורגזמות משתנות אצל אותה אישה בעוצמתן מפעם לפעם בלי חוקיות כלשהיא. 2. אורגזמה מאוננות היא אורגזמה חיצונית שמושגת עקב גירוי הדגדגן, בעת קיום יחסי מין או " חדירה" של איבר המין לנרתיק, יכול להיות גם תוך כדי גירוי של הדגדגן, ויכולה להיות הנאה מעצם הפעולה. כ 80 אחוז מהנשים מדווחות על יכולת להגיע לאורגזמה חיצונית מגירוי הדגדגן לעומת 20 אחוז שמדווחות על הגעה לאורגזמה מחדירה. 3. אוננות היא תחושה שונה מיחסי מין אמיתיים כי אוננות מתבצעת לבד בעוד שיחסי מין הם משהו שנעשה עם עוד אדם או בן הזוג. תחשבי על זה כמו ריקוד. כמו לרקוד לבד או כמו לרקוד יחד. 4. אוננות שחווית באמצעות טיפוס על חבל לא יכולה להרוס כלום. 5. קרום הבתולין לא סגור הרמטית בכל מקרה, אחרת לא היית יכולה לקבל מחזור. אצבעות לא יכולות לקרוע אותו בטח אם לא חווית דימום. נשמע משאלותייך שיש לך המון חששות מאוננו ויחסי מין ושאת זקוקה להרבה ידע. בראש ובראשונה מוזמנת לשאול פה אם יש עוד שאלות. יכול גם לפנות לדלת פתוחה- יעוץ מיני לנוער וצעירים אנונימית. מאחלת לך מיניות בריאה ומהנה ללא חשש בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

21/06/2017 | 16:01 | מאת: מלכה

שלום אפרת תודה רבה על הכול עצם טיפוס מאסיבי על חבלים וקרשים ועמודים בתור ספורטאית ילדות ונוער...שגרם לי להשאר על העמוד או החבל מבלי לרצות לעלות וכולם לא הבינו למה זה היה תענוג עכשיו כבוגרת מבינה-אבל...מייד לאחר שהיתי צריכה להמשיך לטפס וכו וטיפסתי מהר וחזק הגשתי שהכול נעלם ולא חזר יותר.ואז אחרי זה מדובר מפער של גיל 13 עד ל20 פלוס בתחילת ה19 20 כבר ניסיתי עם 2 אצבעות ולא מצליחה כמעט לחוות כלום חוץ מדבר עדין פשוט קל בלבד לשניה ונעלם וגם לא חזק-ולא אותו דבר כמו אז. האם לא אחווה שוב? האם החדירה העמוקה עצמה ועצם המהירות זה יעשה יותר? והאם בעיקר-אמצעים כמו גופים זרים שמוחדרים מצד שני כמ רקטום יכולים לעזור או יכולים לעשות צרות? האם כניסה עמוקה תעשה צרות או שאפשר לנסות לבד עם אצבעות כמה שנכנס?< בשום מצב בלי חדירה לא ייקרע הבתולין? תודה

מנהל פורום מין ומיניות