בבקשה עזרה!

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/02/2014 | 11:02 | מאת: הדס

שכבתי עם חבר שלי אבל הוא לא הכניס עד הסופ ולא גמר לי בפנים בכלל..הוא הכניס את האיבר מין רק חצי פנימה..יום למחרת קיבלתי מחזור בערך מתי שאני מקבלת תמיד אבל אחרי יומיים הוא נפסק..שבדרך כלל ישלי מחזור ארבעה ימים!מזה אומר?יש מצב שאני בהריון?

שלום לך לא נראה לי שאת בהריון כי אם יש מחזור, אין הריון! עם זאת , כדי למנוע דאגות כאלו בעתיד הייתי מציעה לך ולחברך להשתמש בקונדום במקרים של חדירה או לפנות לרופא נשים ולקבל גלולות למניעת הריון. מאחלת הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

16/02/2014 | 20:42 | מאת: הדס

ישלך אבל אולי רעיון למה הוא נפסק אחרי יומיים ולא אחרי ארבעה ימים כמו תמיד?

מנהל פורום מין ומיניות