בהמשך לתגובתך לשאלתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

22/03/2017 | 19:44 | מאת: סופי

לשאלתי בנוגע ליחסי מין מעל גיל חמישים הניתוח הוא ניתוח לקיצור קיבה ואין לו כל השפעה על יחסי מין. שאלתי היא לגבי התפרוד המיני שחלו בו שינויים.

שלום לך אצל גברים מעל גיל חמישים יכולה להיות ירידה בהורמון בטוסטסטרון.. מה שעלול להשפיע על יחסי המין. כמו כן, עם הגיל התגובה המינית משתנה ויכולה להפוך לאיטית יותר, או שהגירוי צריך להיות ממוקד יותר. מה שהיייתי מציעה הוא לפנות לרופא לבדיקת רמת ההורמונים בדם ולבדוק אם יש איזה שהוא שינוי במצב הבריאותי שאולי משפיע.( בעיות כמו לחץ דם, סכרת או אחרות העלולות להשפיע) במידה ולא- יש לבדוק השלכות והשפעות נפשיות בחייו על מצבו וזאת ניתן לעשות במספר שיחות עם מטפל מיני מוסמך. אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות