חרדה ממין . מה לעשות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/03/2017 | 17:08 | מאת: בתאל

הי אני בת 22 בתולה ופעם ראשונה שיש לי חבר . לפני יצאתי לכמה דייטים ואף אחד לא מצא חן בעיני אנחנו ביחד כבר שלושה חודשים. אני חושבת שהוא מקסים , סובלני ומתחשב . כיף לי לבלות איתו ולצאת איתו . הבעיה היחידה שכל פעם שאני מתנשקת איתו יש לי בחילה חשוב לי לצין שהבחילה נגרמת רק שאני איתו בחדר או לבד בבית . במקומו ציבורים אין לי שום בחילה ואני נמשכת אליו . אני מתגעגעת אילו שאני לא איתו ומאוד רוצה לקיים יחסי מין . פשוט כל פעם שאני איתו לבד יש לי בחילה , וברוב המקרים אני הולכת להקיא בשרותים מבלי שהוא ירגיש כי לא נעים לי שהוא יחשוב שאני נגעלת ממנו . עוד משהו שחשוב לי לצין אני לא מרגישה מרוגשת או בחרדה כולשהי . פשוט אני יודעת שאני איתו לבד בחדר אני בטוח הולכת להקיא . אני לא רוצה לסיים את הקשר בגלל זה כי אני באמת אוהבת אותו , ואני גם לא מוכנה בשום אופן לספר לו את זה . מה כדי לעשות , יש איזה תרופה לחרדה או נגד בחילות או התרגשות ?

שלום לך השאלה הנשאלת היא מה הסיבה לבחילה? האם מדובר בחשש ממגע? חשש מסקס?בעקבות פחדים שיש לך ? או אולי חוסר משיכה פיזית אליו? זה שהוא מקסים סובלני ומתחשב וכיף לך איתו לא אומר בהכרח שאת נמשכת אליו.. ואולי כאן הבעיה? הייתי מציעה שתנסי לבדוק עם עצמך.. האם את אוהבת איך שהוא נראה? את הריח שלו? המגע שלו? או שאכן את פוחדת מעצם הקרבה הפיזית? זה משהו שרק את יכולה לבדוק עם עצמך. את גם לא יכולה להתכחש למה שאת מרגישה. הבחילה באה לבטא אצלך משהו רגשי עמוק ואת לא יכולה להתכחש לו עם כדור נגד בחילה אלא לבדוק על מה הוא יושב... אם תסתבכי שווה לך להגיע לכמה שיחות של יעוץ וטיפול מיני כדי לבדוק זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efrarmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות