חסר סקס בתחילת הקשר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

29/01/2014 | 16:04 | מאת: orit

היי , התחלתי לצאת עם בחור שבועיים שבמהלכם אנחנו ישנים כמעט כל לילה ביחד...הבחור עבר לפני כחודשיים ניתוח בברך, וסובל מכאבים לעתים קרובות.. שכבנו רק פעמיים, שבמהלך פעמיים אלה אני יזמתי את הסקס, הוא טוען שהוא גמר ,, אני בספק.. בפעם הראשונה אני הייתי מעליו בגלל שהוא לא רצה להכביד על הברך. ובפעם השניה שבוע וחצי אחרי אני הייתי מעליו ואח"כ הוא מעליי והוא לא הפסיק להתלונן מכאבים... הוא אמר שגמר חלש... לבחור יש מלא ידידות... נראה טוב היה שחקן כדורגל לשעבר.. ואמר לי שהוא ממש מתוסכל מהברך שלו...נראה לי שהוא בדכדוך קל...למרות שהוא שמח וצוחק רוב הזמן.. בתחילת הקשר הייתי במחזור והוא חיכה למחזור שיסתיים. אבל אז שנגמר המחזור הוא לא הראה התלהבות מינית.. השאלה הנשאלת היא האם הוא לא נמשך אליי. ואם לא אז מדוע הוא רוצה שאישן איתו כל לילה. שנינו רוצים ילדים.. הוא נושק לארבעים ואני נושקת ל38.. מלחיץ אותי .. הקשר הזה.. מוזר והזוי. מה דעתך?

שלום לך, את בקשר חדש, עם בחור שאת נמשכת אליו ונראה טוב,קיימת אינטימיות וקרבה , אך זה לא מספיק. משהו מתסכל אותך ולא ברור לך לגבי רצונו ביחסי מין, המיניות שלו, ההעדפות שלו ומה בדיוק קורה? את חושבת הרבה מחשבות ומניחה הרבה הנחות- אך התשובה לדברים היא לא אצלך ולא אצלי- היא אך ורק אצלו. הוא סובל מכאבים ואולי זה משפיע, אולי קורים אצלו והוא חש דברים אחרים , אך רק אם תדברי איתו ותשאלי אותו תוכלי לדעת באמת מה קורה. ואם את רוצה שהקשר יבנה בצורה נכונה, עדיף להתחיל לשאול את השאלות ולדבר על הדברים הלא ברורים או מתסכלים כבר מעכשיו... מאחלת לך הצלחה ותמיד אשמח לסייע מוזמנת לפנות גם למייל שלי במידת הצורך: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות