כאבים בסקס וחוסר רצון

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/02/2017 | 14:16 | מאת: חני

בעת קיום יחסי מין כשבעלי מנסה להיכנס לנרתיק אני מכווצת אותו מאוד ולא מאפשרת לו להיכנס והוא פשוט נפגע ואומר שזה פסיכולוגי ואני לא מעונינת בחדירה,אך אני מנסה להסביר לבעלי שכואב מאוד ולכן אני מכווצת,יש לצין שעברתי לידה אחת וקימתי יחסים בעבר?

שלום לך את מתארת תגובה רפלקסיבית לנסיון חדירה של כיווץ שרירי הנרתיק, כיון שאת מכווצת כואב לך וכל נסיון חדירה הוא בלתי אפשרי או כואב. מדובר כפי הנראה בוגיניסמוס, אך נכון ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית שתאבחן זאת. תופעה זאת מוכרת לנו ועל פי רוב היא יושבת על בסיס נפשי, יכול להיות שאת מאד רוצה לקיים יחסי מין עם בעלך אך משהו עוצר אותך, אולי חרדה, אולי תפיסות מפחידות על יחסי מין, אולי טראומה שחווית בעבר. מה שברור הוא שאם זה מפריע לך יש לזה פתרון ואפשר לטפל בזה. אשמח לסייע לך המייל שלי [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות