למה זה קורה?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/01/2014 | 20:36 | מאת: חסוי

שלום אני בן 28 ויש לי בעיה כבר זמן מה. אני מנסה להרגיש כמו אישה.אני מנסה להבין למה אתן נמשכות לגברים ולמה זה? אני מנסה להימשך לגברים בשביל לנסות להבין מה אתן מרגישות איתנו ואני לא מצליח... הדבר הזה מטריד אותי כל היום בלי הפסקה והגעתי למצב כבר של להיות במיטה ולא לצאת ממנה מרוב תסכול ... אני צריך את עזרתכם בבקשה. תודה

שלום לך, לא ברור לי מה בדיוק אתה שואל.. אך אני כן מרגישה מדבריך הרבה בלבול ותסכול. איני מכירה אותך ולא יודעת מה מטריד אותך ומעסיק אותך שמפריע לך כל כך. במידה ותרצה לשאול שאלה ממוקדת וברורה יותר אנסה לענות. במידה ואתה עדיין מוטרד ומבולבל וקשה לך למקד את המחשבות שלך, שווה שתפנה לאיש מקצוע לבדיקה וכדי לעשות סדר במחשבותיך ורגשותייך. אשמח לסייע בהמשך ניתן גם לפנות אלי במייל:[email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות