התנפחות בשפה השמאלית של הפות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/12/2013 | 15:51 | מאת: אוראל

שלום, שמי אוראל ואני וחברה שלי בני 18. לפני כחודש התחלנו לקיים יחסי מין (שנינו היינו בתולים). לאחר כבר כמה פעמים ששכבנו החודש והכל היה בסדר אתמול באמצע קיום יחסי המין היא הרגישה פתאום מין צריבה , ואחרי כמה דקות שסיימנו הורגשה בלוטה בשפה השמאלית של הפות והאיזור היה נפוח... היום בבוקר הנפיחות גדלה לכל השפה השמאלית, למרות שזה כואב טיפה פחות. הכאב הוא כאב חד כמו צביטה בכל פעם שהיא יושבת על האיזור. האיזור לא אדמומי או משהו אבל היום בבוקר היה טיפה דם ולמרות שהמחזור אמור צריך להגיע בימים הקרובים זהו לא דם של מחזור... אשמח אם תוכלו לענות לי מה זה יכול להיות, תודה רבה.

שלום לך, בדרך כלל לפני קיום יחסי מין בפעם הראשונה מומלץ להתייעץ עם רופא נשים. גם לגבי התאמת אמצעי מניעה וגם סתם לראות שהכל תקין. איני יכולה לדעת במה מדובר, וגם איני רופאה, בכל מקרה מומלץ שחברתך תלך להיבדק ושיהיה לה רופא נשים שילווה אותה, כולל התאמת אמצעי מניעה כדי למנוע הריון לא רצוי.אם אתם מתביישים, תמיד תוכלו לפנות לסניף דלת פתוחה באזור מגוריכם באנונימיות, יש להם שם גם רופא נשים שיוכל לסייע. מאחלת לכם הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות