סקס אנאלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/10/2013 | 10:19 | מאת: Mali

היי אני בת 30 ואציין שבן זוגי מבוגר ממני ב 20 שנה הבעיות שלנו הן בעיקר בדרישתו לשלב מין אנאלי בניגוד לרצוני אציין שניסיתי זאת בעבר בקושי מאודדד גדול עד כדי כך שהבחנתי בדימום שיום לאחר מכן אינניייי מסוגלת לעמוד בדרישה זאת.. מה עליי לעשות?? להתעלל בעצמי? להכנע? להמשיך בוויכוח יום יומי?? אבקש עצות מכל מי שקורא הודעה זו. תודה מראש

09/10/2013 | 11:40 | מאת: זמר יצחקי

בשם פנים על תסכימי אם זה בניגוד לרצונך . אם הוא מכריח אותך סימן שהוא ךא מתחשב בך !!! סימן שאלה גדול אם הוא אוהב אותך ?????

12/10/2013 | 01:21 | מאת: פרויקה

03/01/2014 | 14:21 | מאת: מומחה לנושא !!!!

שלום לך, מלי. בן זוגך אינו מתחשב בך.!! אינו רואה אותך כאדם, אלא ככלבה ללא רצונות. !! וכל זאת למה ? אין שום סיבה שלא יקבל סירוב מצדך לאקט שבעבר הכאיב לך, וקרוב לוודאי יכאיב לך שוב. הוא חושב ( כמו כל " גבר " עלוב מצוי ) על עצמו בלבד, מדמיין לעצמו כשהוא לבד את האנוס ( פי הטבעת ) המחולל שלך, ומצדו, את יכולה ליילל עד שהשמש תשחיר. כמו שפרויקה כאן הציע " זרקי אותו מיד !! לי משום מה נדמה שבשל פער הגילים בינכם, את גרושה, והוא סוג של תומך, שהרי אם לא, היית מעיפה את האפס הזה מזמן. חוץ מזה, נסי להציע לו שפעם תדחפי לו ל-תחת דילדו גדול , לפחות כמו האיבר שלו, ולאחר שיספר לך ( רצוי ב-3 העתקים...) איך הרגיש לו, הואילי להפנות אותו לטיפול אצל הווטרינר הקרוב.בקיצור : אל תחששי לעמוד בסירובך. ובפעם הבאה שהשרץ יעלה את הנושא, הציגי לו אולטימטום : דילדו סגול בתחת או שיניח לנושא !!! בברכת יום טוב. ( אגב, אל נא תאבדי תקווה. יש הרבה גברים נחמדים בחוץ. השקיעי נא בעצמך, העלי את ערכך העצמי בעינייך, ומצאי ראוי יותר ממנו, שיעריך אותך יותר !!! )

שלום לך, סקס בהגדרתו מיועד להיות משהו שגורם להנאה ולהעשות בהסכמה של שני בני הזוג.לא משנה איזה סוג סקס כל עוד הוא נעשה בהסכמת שני הצדדים. במידה ואינך מעוניינת במין אנאלי והדבר מסב לך סבל וכאב, זוהי זכותך המלאה לסרב לכך ולהגיד שזה לא מתאים לך . יש לך זכות מלאה על גופך ומיניותך וזו זכותך וחובתך להחליט מה נכון לגופך ומה לא נכון לך ביחסי מין עם בן זוגך. במידה והוא אינו מסוגל לקבל את גבולותייך, רצונותייך או להתחשב במה שאת מרגישה שנכון לך או לא נכון לך, זה אומר לך הרבה על אותו אדם ועל אישיותו ואז תחשבי בכלל האם קשר כזה באמת מתאים לך? טוב לך? מתייחס לצרכייך? אשמח לסייע בהמשך במידת הצורך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת 0544905773 או [email protected] בברכת שבוע טוב www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות