בקשה ליעוץ

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/09/2013 | 22:36 | מאת: פרפרית

אני בת 30+ אחרי לידה חמישית. בני בן 4 חודשים.ואני לא חשה שום משיכה מינית. בתחילה סברתי שזה מעייפות, אך עכשיו כאשר אני כבר מעוניינת מאוד אני לא מגיעה להנאה ולא מצליחה לגמור, האם זה קורה? ומה ניתן לעשות?

שלום לך, בראש ובראשונה חשוב לי לאמר לך שמה שאת מתארת הוא מאד טבעי. אחרי לידה יכולים להיות שינויים רבים בחשק אצל האישה מסיבות שונות. החל משינויים הורמונליים, שינויים בדימוי הגוף עקב שינוי הגוף , עליה במשקל וכדומה, עייפות, חוסר פנאי לעצמך בכלל, שינויים ביחסים הזוגיים, מצב רוח ירוד ועוד. המיניות אחרי לידה בכללה משתנה. אם למשל, את כל הזמן עייפה, הרי ברור שבזמן הפנוי שנותר לך תעדיפי לישון ולא לקיים יחסי מין.. כי שינה היא צורך ראשוני יותר מסקס. מה שהייתי מציעה לך כאן הוא לשוחח עם בן זוגך, אם את עייפה ואת זקוקה ליותר תמיכה ועזרה כדי שיהיה לך יותר זמן לישון, פינוי זמן לעצמך, ופינוי זמן זוגי של כיף.. אישה אחרי לידה פעמים רבות עסוקה כל הזמן ב" עבודה" ואז אין כיף בחיים. כיף מוסיף חשק לחיים בכלל ולחשק ומיניות בפרט. מיצאו זמן ל" כיף זוגי". כשאת מדברת על משיכה מינית את מתכוונת לחשק מיני? או למשיכה מינית לבן זוגך? כי שימי לב, אלו שני דברים שונים..יכולה להיות משיכה לבן זוגך אך ללא חשק ויכול להיות חשק לסקס, ללא משיכה.. חשוב שתבדקי כל זאת עם עצמך ומה שתוכלי עם בן זוגך. במידה ותיתקשי או תיתקשו לבד, תמיד אפשר להסתייע במספר שיחות של מטפל מיני מוסמך שיסייע לך לבדוק את הדברים שמטרידים אותך ולהתמודד ולטפל בהם. בכל מקרה אשמח תמיד לסייע במידת הצורך, אחלת לך יום טוב והסתגלות מהירה לאימהות אפרת מנור- מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות