סיעוד

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

20/01/2014 | 07:42 | מאת: דגנית

בעלי בן 35 נמצא במצב סיעודי לאחר ניתוח שעבר. הוא היה בשיקום רעות ואכלוב וכרגע צריך להוציא אותו מהשיקום למקום אחר המליצו על אישפוז יום עם עובד סיעודי ששולש פעמים בשבוע יקח אותו לאשפוז יום לטיפולים. האם תוכל להמליץ לי על מקומות סיעודים טובים לצעירים אני ממש רוצה את הכי טוב בשבלו מקום שירגיש בו הכי טוב כל הטיפולים שהוא זקוק להם.

20/01/2014 | 12:10 | מאת: לירון בזק

לצערי אני לא מכיר מוסד לאשפוז סיעודי לצעירים עד כמה שידוע לי בדרך כלל הם משתלבים בבתי אבות סיעודיים רגילים באשפוז רגיל ולא אשפוז יום

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית