מטפלת לסבתא

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

06/01/2014 | 09:53 | מאת: יוני

סבתא שלי נמצאת בבית אבות ולאחרונה עברה אירוע לב. היא לא מוגדרת במצב סיעודי אבל מתקשה להתלבש לבד, להתקלח, ללכת לשירותים. היא נעזרת בתנועתה בהליכון. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה התהליך שצריך לעבור כדי שהיא תוכל לקבל עזרה דרך הביטוח הלאומי? האם צריך לפנות לביטוח הלאומי או שלחברות פרטיות ? תודה מראש,

11/01/2014 | 17:56 | מאת: א

כדאי לקרוא כאן באתר הביטוח הלאומי- http://www.btl.gov.il/benefits/Long_Term_Care/Pages/default.aspx

12/01/2014 | 10:52 | מאת: לירון בזק

יוני שלום רב, במידה וסבתך אכן שוהה בבית אבות אין אפשרות לקבל סיוע מטעם המוסד לביטוח לאומי, צוות בית האבות אמור לתת מענה לכל צרכיה. במידה והיא מתגוררת במסגרת של דיור מוגן או הוסטל, רק אז ניתן להגיש בקשה לחוק סיעוד מטעם המוסד לביטוח לאומי. במידה וזהו המצב, אתה מוזמן להתקשר ל0523230133 ולקבל מידע מורחב

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית