עזרה לאבא

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

29/08/2011 | 10:19 | מאת: גיל

אבי בן 70 מוגדר כחולה לב כרגע גם מאושפז עקב פרפוריים בלב והיחלשות שריר הלב. הוא גר לבד - גרוש, האם מגיע לו עזרה כלשהי ממוסד כלשהו?? יש לציין שהוא כבר פנסיונר 4 שנים. תודה

29/08/2011 | 11:58 | מאת: רינה רמות

שלום גיל, המחלה כשלעצמה אינה מזכה בסיוע אך יתכן שנסיבות חייו ביחד עם המחלה כן. (למשל כשיש הכנסה רק מקצבת זיקנה או חלילה הורים שכולים המוכרים במשרד הביטחון, נכי צהל, ניצולי שואה וכו'). בנוסף יתכן שיש לו ביטוח בריאות שמזכה אותו בהשתתפות עלות התרופות או ייעוץ נוסף של רופא מומחה וכו'. חשוב מאוד שקודם כל תגדירו אתה ואבא את הצורך, לאיזה סיוע הוא זקוק ואח"כ לבדוק באיזה גורמים ניתן להסתייע.לצורך כך ניתן להעזר בעובדת סוציאלית בבית החולים וגם אני אשמח לסייע.

29/08/2011 | 11:58 | מאת: רינה רמות

שלום גיל, המחלה כשלעצמה אינה מזכה בסיוע אך יתכן שנסיבות חייו ביחד עם המחלה כן. (למשל כשיש הכנסה רק מקצבת זיקנה או חלילה הורים שכולים המוכרים במשרד הביטחון, נכי צהל, ניצולי שואה וכו'). בנוסף יתכן שיש לו ביטוח בריאות שמזכה אותו בהשתתפות עלות התרופות או ייעוץ נוסף של רופא מומחה וכו'. חשוב מאוד שקודם כל תגדירו אתה ואבא את הצורך, לאיזה סיוע הוא זקוק ואח"כ לבדוק באיזה גורמים ניתן להסתייע.לצורך כך ניתן להעזר בעובדת סוציאלית בבית החולים וגם אני אשמח לסייע.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית