טיפול בבית ?

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

13/12/2011 | 10:36 | מאת: מירב

אמי בת ה-82 עברה אירוע מוחי קל לפני כחודש. היתה פגיעה ביד רגל שמאל ופאציאליס בפנים צד שמאל.היא טופלה ושוקמה במחלקה גריאטרית בבית החולים שם קיבלה טיפול פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק. סובלת ממצב רוח ירוד ונוטה לבכות לעיתים קרובות. היא נעזרת בהליכון גם קודם לאירוע. בעבר גרה לבד , חשבנו שטיפול ועזרה בבית יוכלו לעזור לה. מה דעתך ? ומה צריך לעשות כדי להשיג לה עזרה כזו ? תודה

14/12/2011 | 16:59 | מאת: רינה רמות

שלום מירב, טיפול ועזרה בבית בהחלט יכולים לעזור לה. אולי כדאי גם לבדוק הפניה למרכז יום באזור מגוריה, שם תוכל להנות גם מטיפול אישי גם ומפעילות חברתית ותעסוקתית. על מנת לסייע באופן ספציפי אצטרך יותר פרטים, את יכולה לפנות אלי למייל ואחזור אליך באופן אישי.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית