סיעוד בית הקופה מסרבת לתת שרות

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

23/03/2019 | 16:18 | מאת: נתן

אבי נדרש לטיפול של אחות בבצוע פעולה של רופא או אחות. מחלקת סעוד בית מסרבת לספק את השרות. בטענות שווא. נראה שיש מחלוקת בינם לבין המרפאת אם שאמורים להקצות רופא או אחות לבצוע. אבי מוכר כחולה שזכאי לשרותים סעודים באופן טוטאלי על פי החוק. הפתרון שהציעו לא הגיוני שמשהו יביא אותו למרפאה! הרי הוא סעודי. חוצפה אנחנו רוצים להגיש תביעה בהעדר פתרון. הוא מקבל טיפול מציל חיים ממש. והם בורחים מאחריות. מעבירים מאחד לשני. מי אחראי להםרת החוק סיעוד מטעם הקופות. יש איזה דרך מניסיונך לקדם סרבנות כזו. תודה

תוכל לפנות לקול הבריאות של משרד הבריאות דרך האינטרנט או ב כוכבית 5400

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית