תרופות לאחר ניתוח ערמונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/08/2015 | 12:19 | מאת: שאול

שלום רב, בן 57, שלושה שבועות לאחר ניתוח ערמונית בלייזר. עדיין סובל מכאבים חריפים בעת מתן שתן ומתכיפות גבוהה מאוד.המנתח המליץ(רק עתה) על דטרוזיטול4 מג לטיפול בתכיפות, ועל סידורל(נוסחה חדשה) להקלה על הכאבים. לאחר יומיים של התנסות בסידורל-הקלה חלקית מאוד. שאלותי- האם יש חשש לתופעות לוואי משמעותיות?היש התנגשות עם התרופות שאני לוקח נגד ל"ד(נורמיטן, אמלו) וסוכרת(ג'נואט, נובונורם וזריקת ויקטוזה).היש מגבלה על משך השימוש בתרופות האלו? ואולי- היש עוד תרופות שיכולות להקל. תודה רבה!

שאול שלום, אין התנגשות בין התרופות החדשות לתרופות הקבועות. תופעות לוואי יש לכל תרופה, אך אלו לא נחשבות תרופות בסיכון גבוה. פירוט תופעות הלוואי והאזהרות נמצא בעלון לצרכן. דטרוזיטול ניתנת לשימוש ממושך וסדורל לרוב לא מיועדת לשימוש ממושך. יש אופציות טיפוליות נוספות אך עליך לדון בהן עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות