תשובה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/07/2015 | 13:52 | מאת: בת אל

היי ליאת לשאלתייך כן הייתי השבוע אצל הרופא המנתח ואמר שהקיבוע מתייצב בסדר והכל ניהיה בסדר הנפיחות והכאבים יעברו עם הזמן אבל ביינתים אני גוררת בצליעה לא נכונה את הרגל והכאבים איומים במיוחד בקיבוע אני מטופלת בהידרוטרפיה ופזיוטרפיה ולוקחת תוך כדאי ליריקה שתי כדורים ביום וכלום לא הולך הרגל לא מראה שינוי וכשאני הולכת אני לא נועלת את הרגל כלומר תופסת את הרגל בגרירה וכל מי שראה אותי אמר הכל לוקח זמן

בת אל שלום, אין לי בשורה עבורך. עושה רושם שאת מקבלת טיפול נכון, כולל תמיכה של פיזיותרפיה. מה שניתן לשקול מול הרופא המטפל הוא מתן משככי כאבים לטווח קצר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות