שאלה-עוד הבהרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/01/2012 | 14:48 | מאת: אירית

תודה ובהמשך לשאלותייך: אני בת 52 נוטלת לוסטראל,סידן וויטמין די וכנראה סובלת מדלקת פרקים אך לא נוטלת עדיין תרופות. האומגה שאני נוטלת היא של חברת supherb וזה פנינ אומגה 3 המכיל שמן דגים מאנשובי (60%).....500 מ"ג סה"כ אומגה 3 300 מ"ג epa 180 מ"ג dha 120 מ"ג ויטמין אי 3 יחב"ל ויש עוד רכיבים כמו גלטין דגים,גליצרול ומים. האם אפשר ליטול 2 בבת אחת והאם אפשר לקחת נרוסין לכאבי שיניים ביחד עם לוסטראל. תודה רבה

05/01/2012 | 21:06 | מאת: שני כרמי

אירית שלום. את יכולה ליטול את 2 כמוסות האומגה 3 בבת-אחת. עדיף עם או אחרי הארוחה. לגבי שילוב נרוסין עם לוסטראל- עדיף לא ליטול במקביל. כלומר, כל עוד את מטופלת בלוסטראל, עדיף לא להשתמש בתרופות נוגדות דלקת, כגון- נרוסין, אלא להסתפק במשככי כאבים, כגון- אקמול. הסיבה- שילוב התרופות מגביר את הסיכון לדימומים, בעיקר ממע' העיכול. אם שילוב נרוסין ולוסטראל הוא הכרחי, עלייך להיות עירנית לסימני דימום. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות