קפרגוט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/01/2012 | 20:24 | מאת: פזית

עד כה נהגתי לקחת קפרגוט בצירוף עם אדקס ליקוויד ג'ל 400 כנגד מיגרנה. השילוב הזה היה יעיל מאד, מאחר וכדורים ייעודיים למיגרנה כדוגמת ריזלט גרמו לי לתופעות לוואי קשות. נאמר לי בקופ"ח שאין יותר להשיג את הקפרגוט. האם יש כדור חלופי? תודה, פזית

03/01/2012 | 11:40 | מאת: שני כרמי

פזית שלום. אין בישראל תרופה חלופית הדומה בהרכבה לקפרגוט. ניסית להשתמש בתרופות משולבות כגון- אקמול פוקוס, אקסידול, אקסדרין? הן גם מכילות קפאין ויתכן שיועילו לך. לבריאות.

03/01/2012 | 14:45 | מאת: פזית

תודה על תשובתך. האם אני יכולה לשלב את אחד התחליפים שמנית, יחד עם אדקס ליקוויד ג'ל 400 כמו ששילבתי את הקפרגוט?

מנהל פורום תרופות ורוקחות