הבדלים בין BETAREN 100 SR לבין BREXIN 20MG

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/12/2011 | 22:46 | מאת: AD

האם ניתן לקחת BETAREN במקום BREXIN ?, מה ההבדל בין התרופות ? . השימוש הוא עבור דלקת בשריר.

28/12/2011 | 23:32 | מאת: שני כרמי

שלום. שתי התרופות הן תרופות מרשם ורק רופא יכול להורות על השימוש בהן, או על שינוי הטיפול התרופתי. באופן עקרוני, שתי התרופות שייכות לאותה משפחה פרמקולוגית (נוגדי דלקת לא סטרואידליים) ומשמשות לטיפול בדלקת ובכאבים. ברקסין מותווה יותר לשימוש במחלות ניוונית ומחלות מפרקים ולכן, יתכן ובמקרה שלך, בטרן תתאים יותר. בכל מקרה, יש לעשות בתרופות אלו את השימוש הקצר ביותר ובמינון הנמוך ביותר שהן עדיין יעילות. לבריאות.

29/12/2011 | 00:14 | מאת: AD

האם ניתן להמשיך ולבצע פעילת ספורטיבית (לא תחת כאב) תוך כדי לקיחת תרופות אלו ? במקרה שלי הרופא המליץ לקחת BREXIN, האם יש בעיה לקחת תרופות אלו עם נורמיטן וטריטסט ?

מנהל פורום תרופות ורוקחות